Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Onze vereniging heeft een mooie groep mensen die onze club tot een succes maken! Dit kunnen mensen zijn die meerdere taken tegelijk vervullen maar ook mensen die af en toe eens wat doen. Zo heeft elk bestuurslid een aantal taken binnen onze vereniging en zijn  soms meerdere uren per week met FC Meppel Gymnastiek bezig. De vrijwilligers die af en toe eens wat doen zijn bijvoorbeeld de fotograaf of mensen die helpen met de catering bij de door ons georganiseerde evenementen. Zo kan iedereen een steentje bijdragen en daar zijn wij als vereniging heel erg blij mee!

In het voorjaar van 2015 hebben wij een vrijwilligers actie gehad daarmee is onze groep vrijwilligers flink uitgebreid. Het was dan ook een groot succes! Het niet voor niets dat het spreekwoord luidt “Vele handen maken licht werk”.

Natuurlijk hebben wij altijd weer nieuwe vrijwilligers nodig want er gaan mensen weg en er komen nieuwe weer bij. Wilt u een steentje bijdragen? Laat het dan weten door een mailtje te sturen aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.